BS Marin grundades 2010 och är idag Stockholms snabbast växande Mobila Marinservice med fokus på att leverera tjänster som underlättar för båtägare genom enkelheten i att utföra de flesta tjänster på båtens geografiska plats samt med 10 års samlad erfarenhet inom motor, underhåll, bygg och installationer.

Vision 

Vår vision är att bli Stockholms största mobila båtservice med trygghet, miljö, snabb service och erfarenhet till ett förmånligt pris i fokus. 

Affärsidé

BS Marin ska utföra marina tjänster inom motor, underhåll, installationer och byggnationer direkt ute på båtens geografiska plats till konkurrenskraftiga priser. 

Garanti & Försäkringar

BS Marin vill hjälpa dig som båtägare & kund genom hela processen från första kontakt till att jobbet är avslutat och vill därför att du som kund ska känna dig trygg och därför tillämpar vi marknadens tryggaste försäkringar och självklart lämnar vi garanti på alla jobb vi utför.

Kontakta oss!

Miljö

Sedan starten 2010 har miljö-tänket genomsyrat BS Marin och därför tar vi fullt ansvar för att minska miljöpåverkan för alla våra tjänster genom att minimera hanteringen av miljöfarliga ämnen. 
De avfall som tillkommer tar vi självklart fullt ansvar för att sortera och vi ser även till att olja, glykol eller andra miljöfarliga ämnen på plats tas om hand via ”uppsugningsmattor” för att bevara naturen.

Dessutom tar vi avstånd från att använda västkust-färg på ostkusten.